printlogo


پرهیز غذایی ضد آلرژی 

​​​​​​​

پزشک طب سنتی ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به افزایش موارد رینیت آلرژیک(آبریزش بینی و حساسیت فصلی) در فصل بهار، توصیه‌هایی در زمینه پرهیز غذایی و درمان‌های ساده خانگی ارائه کرد. دکتر «مقدادی» پرهیزهای غذایی در فصل آلرژی، برای کاهش علایم آلرژی را توصیه و بیان کرد: ادویه‌جات تند و غذاهای شور، مواد غذایی سرخ‌شده، سیر و پیاز خام، پیازچه، شاهی و تره خام، انگور و خربزه، شیرینی‌جات و غذاهای سنگین و سخت‌هضم مانند حلیم، کله‌پاچه، گوشت گاو، ماکارونی و فست‌فودها از جمله پرهیزهای غذایی این فصل هستند. وی با اشاره به درمان های خانگی مؤثر، اضافه کرد: سوپ جو با گشنیز و آلو بخارا باعث کاهش التهاب و تعدیل مزاج می‌شود، ماءالشعیر طبی نیز یک نوشیدنی سبک، ضد التهاب دستگاه تنفس است. وی دمنوش عناب را نیز توصیه کرد و گفت: دمنوش عناب نرم‌کننده حلق و ضد سرفه است و به کاهش حساسیت کمک می‌کند. دکتر «مقدادی» عنوان کرد: رعایت این توصیه‌ها در کنار پرهیزهای غذایی، می‌تواند به کاهش علایم آلرژی فصلی و بهبود کیفیت زندگی افراد حساس در این فصل کمک کند.